Premiär för min blogg

Nu är det kväll och jag är gott mosig i huvudet på grund av förkylning…

Vilket sätt att börja en blogg! Det skall bli spännande att blogga. Jag har under många år, från och till skrivit ner mina tankar, så det blir väl en slags fortsättning, eller förlängning kanske.

Just nu pågår mycket tankar om framtiden. Står i en slags brytningstid och vad framtiden bär med sig är ganska ovisst. Men det är samtidigt spännande. Men jag är mest nyfiken och ibland lite otålig. Vill helst veta på en gång vad som kommer näst för det mesta. Där kommer träningen i att förtrösta in. Kan man lära sig förtrösta. Jag tror det, när man har någon som är större än en själv att förtrösta på.

Min förtröstan sätter jag till Herren, Skaparen och Upphovet till allt liv. Det måste ju vara En som verkligen går att förtrösta på. Trofast och Sann är två av hans Namn.

Det finns en Bibielvers (Jer 39:11) där Herren säger ”Jag vet vilka tankar jag har för er, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp” Eftersom det är den Gud jag tror på som säger detta, så vill jag förtrösta på Honom! Han är värd det helt enkelt!

Det här blir min början, och även om framtiden finns mycket i mina tankar stundtals så är det bästa att verkligen vara närvarande i nuet! Leva nu och här! Och här och nu (förutom förkylning) är en väldigt härlig tid!

Om Suss

Susanne Christensson heter jag och är en kvinna mitt livet. "I mina bästa år" som det så fint heter. Jag är mamma till två härliga barn och fru till en underbar man. Under hela mitt liv har jag sjungit och sången har alltid varit ett naturligt sätt för mig att uttrycka mig, särskilt inför Gud. Mina sånger andas ofta bön. Från tidiga tonår så har jag burit på en längtan att människor ska upptäcka vem Jesus är och den kraft och glädje som finns i att lovsjunga Honom. Därav namnet Lovsångsinspiratör. Att inspirera till lovsång är att inspirera till att tala väl om, lovorda, upphöja, skryta om etc. Lovsång är något gott och positivt för jag riktar mig från mig själv och sätter fokus på någon annan. Inte det mest aktuella i vår självcentrerade tid, men något som gör väl med oss. I mitt fall så är huvudpunkten att lovsjunga den person som aldrig kan lovsjungas nog. Den ende person som verkligen är värd att få all lovsång och beundran. Hans namn är Jesus.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar till Premiär för min blogg

 1. Pernilla skriver:

  Hej Susanne!

  Underbart med en blogg från dig.

  Skall bli härligt att följa dig och dina tankar här och bara njuta av ditt vackra språk!

  Kram / Pernilla

 2. GophyGewvep skriver:

  mycket intressant, tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>