Saknad

SAKNAD

Vägen inte enkel

Livsstigen alltför karg

Sårad ändå utgivande

Seende

Med öppet ansikte

Nånting som inbjöd

Ville närhet och förtrolighet

Livet brottades

Kamp och strid

Jagande efter verklig frid

Djupet doldes ömsom blottlades

Något djupt och skört

Det vi såg var vackert

Var skönt att se

Ärlighet lyser igenom

Äkthet går inte att dölja

När det brast fanns bara sorg kvar

Förlust av stora mått

Saknad

Älskad och Dyrbar

Det är tomt  på denna sidan evigheten

utan Dig

Om Suss

Susanne Christensson heter jag och är en kvinna mitt livet. "I mina bästa år" som det så fint heter. Jag är mamma till två härliga barn och fru till en underbar man. Under hela mitt liv har jag sjungit och sången har alltid varit ett naturligt sätt för mig att uttrycka mig, särskilt inför Gud. Mina sånger andas ofta bön. Från tidiga tonår så har jag burit på en längtan att människor ska upptäcka vem Jesus är och den kraft och glädje som finns i att lovsjunga Honom. Därav namnet Lovsångsinspiratör. Att inspirera till lovsång är att inspirera till att tala väl om, lovorda, upphöja, skryta om etc. Lovsång är något gott och positivt för jag riktar mig från mig själv och sätter fokus på någon annan. Inte det mest aktuella i vår självcentrerade tid, men något som gör väl med oss. I mitt fall så är huvudpunkten att lovsjunga den person som aldrig kan lovsjungas nog. Den ende person som verkligen är värd att få all lovsång och beundran. Hans namn är Jesus.
Det här inlägget postades i Dikter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>